Om Skolestuen

Denne blog henvender sig til undervisere og andre nysgerrige, som også elsker nettet og alle de spændende vinkler, det kan bidrage med i undervisningen.

Bloggen handler primært om gratis webressourcer og mulighederne for inddragelse af disse i undervisningen, men indeholder også masser af links til undervisningsrelevante websteder med fokus på andre ting end det IT-faglige.

Jeg er lærer med erfaring inden for specialundervisning for unge og voksne med forskellige former for fysiske og psykiske vanskeligheder. Herudover har jeg en stor interesse for at udvikle (især interaktive og digitale) undervisningsmaterialer, som jeg gerne deler med alle interesserede.

Mit mål med bloggen er at formidle og udveksle viden, idéer og inspiration. Du er derfor altid meget velkommen til at kommentere på de enkelte indlæg, stille spørgsmål, efterlyse indlæg om specifikke emner osv., ligesom jeg også vil blive glad for tips om andre gode internetsider eller om eventuelle inaktive links, hvis du skulle støde på dem i nogle af de ældre indlæg.

Du kan altid kontakte mig på mail (evastrandberg5@gmail.com) eller via følgende kontaktformular: