Velkommen til Digipuzzles Skolespil – Ny, dansk side med læringsspil

Dette indlæg har jeg glædet mig SÅ meget til at skrive!

For et stykke tid side blev jeg kontaktet af Marcel Van De Wouw – hollandsk lærer, spiludvikler og hjernen bag den spændende spilside Digipuzzle, som jeg skrev dette indlæg om i 2013.
Marcel… (dygtig mand, siger jeg bare!)… spurgte mig om jeg havde lyst til at lege oversætter og være med til at opbygge en dansk side med læringsspil.
…. Og selvfølgelig havde jeg da lyst til dét!!

Derfor kan jeg nu, helt glad i låget, byde jer velkommen til Skolespil – en splinterny webside fyldt… (og jeg mener propfyldt!)… med læringsspil i alle afskygninger til bl.a. dansk, engelsk, matematik og geografi.

Skolespil har noget nær alt hvad hjertet kan begære:

 • Matematikspil
  (bl.a. de fire regnearter, brøker, decimaler, klokken, penge, tællespil m.m.)
 • Danskspil
  (bl.a. galgeleg, kryds & tværs-opgaver, ordjagt, alfabetspil og vendespil)
 • Engelskspil
 • Geografispil
 • Tastatur-træningsspil
Herudover er der en masse andre spil og aktiviteter man kan hygge sig med…. og der er flere spil på vej!
Brugerfladen er på dansk (der kan dog stadig enkelte steder dukke lidt engelsk op, men det fixer vi så hurtigt vi kan). Næsten alle spil kan spilles på forskellige niveauer, så mange kan få glæde af spillene.
Vi håber at I vil tage rigtig godt imod siden og dele linket med alle, der også kan få gavn og glæde af den.
Rigtig god fornøjelse!
Prøv spillene her.
Herunder kan I se et udpluk af de mange forskellige spil:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Velkommen til Digipuzzles Skolespil – Ny, dansk side med læringsspil

 1. Det er en super god side, og jeg har det helt fint med reklamer, men bare ikke, når det er reklamer for en singleside… “Søger du en ældre kvinde i nærheden af dig?” og så et billede af en letpåklædt kvinde!
  Jeg ville rigtig gerne kunne bruge siden i min undervisning, men jeg tør ikke sætte den i spil, før den slags reklamer er fjernet…

  Med venlig hilsen
  Marianne

  1. Hej Marianne
   Tak for din henvendelse, som jeg beklager at jeg først får besvaret nu. Jeg har for nylig taget en beslutning om helt at droppe reklameblokkene på Skolestuen, netop fordi der blev ved med at dukke de der belastende sexreklamer op lige meget hvor meget jeg forsøgte at få det renset væk. Dette problem skulle heldigvis nu være løst.

   Venlig hilsen
   Eva,
   skolestuen

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes