Early Learning HQ – en skatkiste med gratis materialer til indskoling og mellemtrin

Tilføjelse september 2017: 
OBS! DENNE WEBRESSOURCE ER DESVÆRRE IKKE LÆNGERE GRATIS AT ANVENDE!

 

Når tiden, kræfterne, opfindsomheden eller de kreative evner ikke altid rækker til findes der heldigvis mange portaler rundt omkring på nettet, som gerne og gratis deler idéer og materialer.

En af dem jeg særligt gerne vil fremhæve er den engelske webside Early Learning HQ, som ikke alene deler en enorm samling af færdige, lækre og flotte materialer lige til at downloade og udskrive, men også har gjort en del af dem redigerbare. Dvs. at de kan downloades som Word-filer og tilpasses med din egen tekst i tekstfelterne.
Du kan altså lave nogle rigtig flotte opgavesider, plancher eller andre materialer uden at skulle tænke på opsætning, billeder eller anden grafik. Kun tilføje overskrifter eller anden tekst.

 

Og ikke nok med det….! Alle ressourcerne er tænkt sammen i temaer, så skal I lave et forløb om et eventyr eller et emne om kroppen, dyr i junglen, pirater eller noget helt femte, så ligger der en bunke lækre grafiske ting og sager, som kan udskrives… og i nogle tilfælde tilpasses til danske elever.

Blandt materialerne finder man bl.a. flash cards, baggrundsbilleder, matematik- og engelskopgaver, masker, figurer til dukketeater, billedkort til genfortælling af historier, billedplancher, skabeloner, idéer til aktiviteter/lege og meget mere.

Selvom sidens navn er engelsk er der masser af materialerne, som sagtens kan bruges i dansktimerne også. Og bedst af alt… det hele er gratis.

Besøg siden her.

4 thoughts on “Early Learning HQ – en skatkiste med gratis materialer til indskoling og mellemtrin

 1. hejsa
  jeg mangler noget materiale til at lave små skuespil
  for nogle år siden var jeg i besiddelse af “Act it out”, men materialet er vist ikke længere tilgængeligt.
  Kan I hjælpe – gerne til 4-5-6.kl – ( men også gerne til 8.kl)
  mvh Jan Ahrensbach
  Røddalsminde 25,
  8300 Odder
  mobil: 28941446

  1. Hej Maria
   Tak fordi du opdagede og gav mig besked om dette. Desværre er det jo sådan at nogle af gratisressourcerne holder op med at være gratis i takt med at populariteten stiger.
   Jeg har valgt at beholde indlægget som det er, men har noteret øverst at det ikke længere koster gratis at bruge Early Learning HQ.
   Venlig hilsen
   Eva Strandberg
   Skolestuen

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes