Tip! – Sådan tager du skærmbilleder med Word og PowerPoint

Jeg ELSKER når jeg pludselig falder over smarte og nyttige funktioner i et program jeg bruger meget i hverdagen, i dette tilfælde Word og PowerPoint. F.eks. har jeg først lige opdaget at de to programmer har en indbygget screenshot-funktion, som kan klippe noget indhold ud af et skærmbillede – f.eks. et område fra en webside – og derefter indsætte klippet som et billede i det Word- eller PowerPoint-dokument man arbejder med.
Det er ovenikøbet supernemt – Se selv i denne video, som jeg fandt her – Obs! lyden er meget svag, så skru op, hvis du ikke hører stemmen:

One thought on “Tip! – Sådan tager du skærmbilleder med Word og PowerPoint

  1. Udmærket tip, som jeg ikke kendte.
    Funktionen ser umiddelbart ud til at ligne Klippeværktøjet i Windows 7 og nyere.. Det bruger jeg ofte. Det har endvidere den fordel, at du kan markere forskellige områder med pen eller tusch…
    – I øvrigt fungerer Alt + PrintScreen også udmærket på pc'er !

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes