Gratis danske, læs-let e-bøger for børn

Gennem årene her på Skolestuen har jeg bemærket at det meget ofte er en søgning på gratis, danske e-bøger for børn, der leder læsere herind. Desværre er udbudet af  gratis e-børnebøger på dansk ikke særlig stort, men i dag var jeg heldig at falde over en lille guldmine:
Det danske forlag, Familieforlaget,  har nemlig lavet websitet “Læs bøger online” – en flot og indbydende samling af danske, illustrerede læs-let e-bøger for børn (lix 4-6), som ganske gratis kan læses direkte fra siden på PC eller elektronisk tavle.
Flere af bøgerne kan også købes med indbygget højtlæsningsfunktion til iPad eller som rigtige papirbøger.

Læs bøgerne her.

4 thoughts on “Gratis danske, læs-let e-bøger for børn

 1. Jeg vil meget gerne have anbefalet bøger jeg kan læse for mine børn på dansk. De er i aldrene 2-4år. Vi bor i udlandet og jeg kender ikke meget til populære og gode danske bøger tilden aldersgruppe. Sætter stor pris på anbefaling. Behøver ikke være gratis, men gode og fangende for de helt små der forstår dansk som 2. Sprog.
  Tak.

  1. Hej Helle
   Litteratur for børn i den aldersgruppe er ikke rigtig noget jeg har fingeren på pulsen med. Men her er et par links til sider du måske kan hente inspiration hos:
   http://www.litteratursiden.dk/temaer/nyere-danske-boerneboeger
   http://www.sjovforborn.dk/bog/visboganmeldelser.asp?gclid=Cj0KEQiAzZHEBRD0ivi9_pDzgYMBEiQAtvxt-ILBWzqTAOd9W6qwZFbqVaLHEXH0szPw0GseRwZIbnMaAjpa8P8HAQ
   http://voresborn.dk/barn/borneboger-her-er-de-storste-klassikere

   Vh. Eva
   Skolestuen

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes