Tre nye Smartboard-aktiviteter fra Skolestuen om kærlighed, venskaber og sex.

Hvordan får man venner? Hvordan plejes og bevares gode venskaber?… Og hvad med kærligheden… og det seksuelle?
Voksenlivet er bare ikke særlig nemt at blive klog på og især ikke alle de forvirrende følelser der ofte følger med når sociale relationer dannes.

Skal I arbejde med emner som kærlighed, venskaber og sex kan I måske få gavn af Skolestuens tre nye (og gratis) Smartboard-aktiviteter – se nedenfor.

Jeg har udviklet materialerne til brug indenfor specialundervisning for voksne, men de vil også kunne bruges til andre elevgrupper (vil jeg tro?).

Venskaber hænger ikke på træerne
En billedhistorie med en åben slutning samt spørgsmål, der kan bruges som oplæg til dialog om hvordan man finder, håndterer og bevarer et godt venskab.
Download aktiviteten her.

En date eller…?!
En billedhistorie med en åben slutning samt spørgsmål, der kan bruges som oplæg til dialog om hvordan man håndterer følelser, forventninger, skuffelser og misforståelser i grænselandet mellem venskaber og kærlighed.
Download aktiviteten her.

Peter og Rikkes (måske) første gang
En billedhistorie med en åben slutning samt spørgsmål, der kan bruges som oplæg til dialog. Kæresterne Peter og Rikke overvejer om de er klar til at gå i seng sammen for første gang. Prøv om I kan lave en slags manual til dem fyldt med gode råd om hvordan de kan håndtere situationen så det kan blive en god oplevelse for dem begge.
Download aktiviteten her.

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes