Lav billedfilm med onlineværktøjet Picovico

Picovico er et gratis og lettilgængeligt onlineværktøj, som I kan uploade fotos/tegninger til og sammensætte dem til små film. Man kan vælge imellem tre forskellige temaer/skabeloner og forsyne sine billeder med tekst, hvis man ønsker det. I ovenstående eksempel er valgt temaet “Scrapbook”. Vil man tilføje musik til sin film har værktøjet et musikbibliotek, hvor man kan vælge imellem musikstykker i mange forskellige musikgenrer, men det er også muligt at uploade sin egen musik/lydoptagelse.
De færdige film kan deles med andre via Youtube eller Facebook. Om filmene skal være offentligt tilgængelige for alle, eller kun synlige for dem der får et link til dem, bestemmer man selv.

Har man ikke adgang til programmer som “Photostory” eller “Windows Moviemaker” kan værktøjet fungere som et fint alternativ, og har desuden den fordel at det er webbaseret. Man kan således få adgang til/redigere sine film fra en hvilken som helst PC med netadgang. Brugerfladen er på engelsk, men med en begrænset tekstmængde og et meget overskueligt layout.

For at bruge Picovico skal man oprette sig som bruger. Det kræver at man opgiver et navn (kan sagtens være et kaldenavn), en emailadresse, samt vælger en adgangskode. For at uploade til YouTube skal man desuden have en Youtube-konto.

Et godt råd inden brug: Sørg for at have de billeder filmen skal bestå af gemt på computeren og klar til upload inden I går i gang med filmværktøjet.

Vil I prøve? – Find værktøjet her.

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes