Lav sjove “hul-i-hovedet”-fotomontager med Montagraph

Med det gratis onlineværktøj “Montagraph” kan man lave sjove fotomontager, hvor man erstatter ansigtet i en billedskabelon med sit eget (eller andres) ansigt.
Værktøjet er nemt at bruge og de færdige billedmontager er lige til at downloade og gemme som billedfiler (.jpg) på computeren.
Der kræves ingen brugerregistrering for at bruge værktøjet med mindre man ønsker at gemme sine projekter online mhp. senere redigering.

Sådan bruges værktøjet:

Værktøjet indeholder en kæmpestor samling af billedskabeloner, så der er virkelig meget at vælge imellem, men hvis man ønsker at lave sine egne billedskabeloner er dette også muligt (men kræver dog at man registrerer sig som bruger). I så fald skal man vælge “Templates” i værktøjets menulinje og vælge “Create template”.

Herefter uploader man det billede man ønsker at lave en billedskabelon ud af > og “maler” med den røde prik hen over ansigtet for at markere hvad der skal skæres væk fra billedet (området ses som en grøn markering).

Med selvskabte billedskabeloner kan værktøjet bruges mere kreativt og kun fantasien sætter grænser for hvem man kan bytte sit eget eller andres ansigter ud med.

I finder værktøjet her.

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes