Share my lesson – En international portal til deling af undervisningsmaterialer

I artiklen “Lærere kan hente og dele undervisning på international platform“, skrevet af Pernille Aisinger i dag på Folkeskolen.dk, præsenteres den internationale webportal Share My Lesson, som er et deleforum for lærere fra hele verden der gerne vil dele egne eller låne andres undervisningsmaterialer.

Ved at oprette sig som bruger af sitet får man gratis adgang til at dele sine materialer med andre lærere samt til at downloade andres materialer fra websitets kæmpestore materiale-bibliotek.

Samlingen indeholder materialer i alle mulige formater (Word, PowerPoint, Excel, SMART Notebook og mange flere) lige til at downloade, evt. tilpasse og bruge i din undervisning.
Her er mange timer at spare for en travl lærer!

Her er en oversigt over de mange forskellige formater som kan uploades til eller downloades fra sitet:

Brugerfladen er på engelsk, og vil man uploade et materiale må man bruge de eksisterende kategorier, som er på engelsk, men din beskrivelse af materialet og titlen kan sagtens være på dansk. Det samme gælder de tags (søgeord) du måtte ønske at tilføje til dit materiale.
Når du er tilmeldt som bruger kan du gemme særligt gode materialer fra samlingen som dine favoritter, og du kan få overblik over og nem adgang til dine egne uploadede materialer ved at klikke på “My resources”.

Bemærk: De materialer du downloader kan du selv redigere i som du vil og f.eks. vælge at oversætte til dansk eller tilføje nye sider.

Besøg websitet her.

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes