Ribbet – et gratis og sjovt fotoredigeringsværktøj

Onlineværktøjet Ribbet er et gratis fotoredigeringsværktøj, som alle kan bruge uden at registrere sig først. Værktøjet kan løse alle de mest almindelige fotoredigeringsopgaver som f.eks. beskæring, fjernelse af røde øjne eller ændring af billedstørrelse. Men værktøjet kan meget andet:


Før
Efter

Man kan forsyne sine fotos med alle mulige billedfiltre og indsætte rammer, cliparts fra galleriet, talebobler og tekst.

Med den gratis udgave af værktøjet kan man desuden lave billedcollager med op til 4 forskellige billeder.

De færdige billeder kan udskrives, downloades og gemmes på computeren, men man kan også vælge at tilknytte sin Facebook-konto og dele sine billeder med andre ad den vej.

Vil man gerne have adgang til endnu flere effekter, cliparts og redigeringsmuligheder samt mulighed for at redigere i sine billeder på et senere tidspunkt, kan man købe et medlemsskab, men jeg synes egentlig man kommer ganske langt med mulighederne i den gratis version.
Brugerfladen er ret nem at gå til selvom den er på engelsk og med lidt instruktion fra læreren vil jeg mene at værktøjet sagtens kan bruges af elever fra mellemtrinnet og opefter.

I finder værktøjet her.

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes