Efterlysning: Har du erfaringer med Kodu Game Lab?

Hvem har prøvet at arbejde med dette program?

I dette indlæg fra marts 2011 skrev jeg lidt om softwaren Kodu Game Lab – et gratis og meget brugervenligt Microsoft-program, som man kan bygge/programmere sine egne computerspil med (også uden at have det mindste forkendskab til programmering).

En læser har lige spurgt om jeg i mellemtiden har haft lejlighed til at afprøve programmet i en undervisningssammenhæng og indhente nogle erfaringer med det, hvilket jeg desværre ikke har.

Men det har du måske??

I så fald hører jeg meget gerne fra dig enten via kommentar-funktionen (se i bunden af dette indlæg) eller via min mail, som du finder i kolonnen til højre.

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes