Skriv med hieroglyffer og lær om Ægyptens historie

egyptSkal I have et emne om Ægypten og hieroglyffer er Mark Millmores engelske website Discovering Egypt en fantastisk ressource. Prøv f.eks. hieroglyf-skrivemaskinen:

Sitet indeholder en masse aktiviteter, artikler, spil, ægyptiske matetmatikopgaver, videoer, billeder og sågar et gratis lille program du kan downloade og udskrive forskellige hieroglyf-skabeloner med.
Besøg websitet her.

7 thoughts on “Skriv med hieroglyffer og lær om Ægyptens historie

  1. Jeg synes dette er et fremragende eksempel på fortidens egyptiske hieroglyffer. Jeg elsker rødkål. Det skulle jeg skrive til min dejlige klasse. Det er nu dejligt at vide at jeg kan skrive det på hieroglyftekst. Det interreserer mig meget at vi i vore dage kan skrive og tyde de skrifter, som kun de kloge prossere kunne gøre

  2. Jeg er helt enig, og et værktøj som hieroglyf-skrivemaskinen kan være med til at sætte fokus på skriftsprog gennem tiderne, på en sjov og interaktiv måde.

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes