Skriv dagbog online med onlineværktøjet Penzu

At føre dagbog er et personligt anliggende og for mange noget meget privat. En dagbog kan dog blive væk, blive ødelagt, stjålet, fundet og evt. læst af uvedkommende. Men dette er der (selvfølgelig) råd for på nettet.

Med onlineværktøjet Penzu kan man nemlig skrive dagbog på nettet, og altid have adgang til sin dagbog fra enhver computer med netadgang. Skriveværktøjet er meget enkelt at anvende og kræver blot at man registrerer sig som bruger af siden. Ved registreringen vælger man et password, og alt hvad der skrives i dagbogen er derved beskyttet.
Vil man gerne dele et dagbogsindlæg med andre er dette dog også muligt via et link pr. e-mail uden at man skal oplyse andre om sit password. Man risikerer altså ikke at vedkommende kan læse andre indlæg end det udvalgte.
Hvis man ønsker det kan indlæg fra dagbogen også udskrives.
Det er gratis at benytte Penzu, men muligt at opgradere til en betalingskonto med adgang til flere funktioner.

Her er en vejledning i hvordan værktøjet benyttes:

Værktøjet kan i undervisningssammenhænge naturligvis bruges til personlig skrivetræning, som logbogsværktøj eller måske til fiktive dagbogsindlæg skrevet af læreren, som oplæg til arbejde med dagbogsgenren.
Man kunne måske også vælge at oprette en dagbog som er fælles for klassen, som alle kender passwordet til og kan skrive i.

Find værktøjet her.

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes