WellGames – Tænkespil… helt uden blod i!

Et spil-site jeg ofte og ivrigt anbefaler til alle der gider at høre på det, er spil-sitet WellGames, som huser en stor og spændende samling online-spil, som alle på forskellige måder sætter hjernecellerne i sving.

Alle spillene er noget så sjældent som ikke-voldelige og ganske ublodige, hvorfor selv de yngste (og de ældste!) kan være med. Her er både spil du kan nyde i dit helt eget tempo, og spil, hvor det gælder om at tænke/handle hurtigt. Her er kendte spil som Sudoku og Mahjong, men også et rigt udvalg af “puzzle”-games (tænke-spil), hvor man med farver, mønstre, former, tal, bogstaver m.m. træner kompetencer som koncentration, logisk tænkning, opmærksomhed og tålmodighed.
De fleste af spillene kan spilles som både single-player- eller som multiplayer-spil (dvs. at Wellgames automatisk finder en anden online-spiller, som man dyster imod).

Mange af spillene egner sig perfekt til at f.eks. 2 elever kan sidde og samarbejde på én pc, men der er også mange af spillene der egner sig til brug på elektroniske tavler, som en klasseaktivitet. Her tænker jeg især på spillene i kategorierne “Hidden object” (findespil) og “Learning games”.


Screenshot fra hidden object-spillet “Mysteriez 3”Screenshot fra matematik-spillet “Match 10”

  Besøg websitet og vælg selv en spil-kategori her.

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes