Billedsjov med filmplakater

Kunsten at sætte sig i andres sted kan sommetider være vanskelig. I dette indlæg kan du finde et onlineværktøj, som gør det muligt for dig – helt bogstaveligt – at blive en anden… for en stund.

På websitet Face in Hole kan du nemlig lave sjove billedmanipulationer med portrætfotos, som indsættes i huller i billeder fra på berømte film/TV-programmer osv. Se dig selv, din lærer, din bedstemor eller en ven som f.eks. Jack Sparrow, Harry Potter eller Hannah Montana.

faceinhole

Sådan bruges siden:
Vælg en poster > Klik på knappen Upload photo > vent et øjeblik og plakaten vises.

Du kan herefter vælge at tilpasse ansigtets placering; at indsætte et andet foto eller at udskifte med et andet billede.
Når du er tilfreds med resultatet kan du højreklikke og gemme billedet på din computer, indlejre det på en webside eller dele det med andre som et link pr. email eller via Facebook.

Det er også muligt at lave sine egne hulbilleder hvis man vælger fanen “Create your own scenarios”. Her får man adgang til et lille klippeværktøj, så man kan skære ansigtshuller i et uploadet billede og herefter gemme det i galleriet (enten tilgængeligt for alle eller privat).

Besøg websitet her.

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes