Mangler du ekstraopgaver? – Prøv Worksheet Works

En worksheet-generator er et onlineværktøj, som giver dig mulighed for gratis at tilpasse og udskrive et uendeligt antal opgaveark/kopisider til din undervisning. Opgavearkene kan typisk tilpasses efter ønske ift. sværhedsgrad og/eller omfang og downloades i PDF-format. Der findes mange websites som tilbyder dette, og nogle genererer afgjort flottere og mere brugbare sider end andre. Nogle generatorer laver sider, som mest egner sig til brug i engelsk-undervisningen pga. tekstmængden og sproget, mens andre generatorer laver opgaver med ingen eller kun meget begrænset tekst.

Det sidste gælder f.eks. websitet Worksheet Works, som jeg tror enhver underviser (uanset nationalitet) vil kunne drage nytte af, når der skal findes ekstraopgaver til de hurtige elever, eller til dem der har brug for en lille hyggeopgave at koncentrere sig om i ro og fred.

Hos Worksheet Works kan du hente/fremstille tilpassede opgavesider til Engelsk og Matematik; udskrive kort, 3D-modeller, diagrammer, grafpapir, kalendere, skriveøvelser og meget mere – her kan I se nogle af valgmulighederne:

Det er utrolig nemt og gratis at bruge websitets generatorer og kræver ingen registrering – prøv det selv her.

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes