Lær at knytte venindearmbånd

Nok er jeg ikke håndarbejdslærer…., men når jeg falder over en fin DIY (Do It Yourself)-billedvejledning til fremstilling af venindearmbånd som disse…, så er det liiiige før jeg tror på at selv jeg ville kunne finde ud af det her. Med lidt øvelse…?!…. I hvert fald i den smalle version, som ses nederst på billedet!

Se og læs vejledningen her – fundet hos den amerikanske design- og livstilsblog Honestly…WTF, hvorfra alle billederne også er lånt.

2 thoughts on “Lær at knytte venindearmbånd

  1. Tak for genopfriskning af hukommelsen, Eva.
    Selv om jeg har lavet en del for maaaange år siden, har erindringen om teknikken gemt sig langt inde på aller øverste hjernekrølle;)

  2. Hi hi… jeg fik også straks nostalgiske følelser…, og husker noget om storproduktion af armbånd som de her, i min ungdom… Måske mest fordi vi ikke havde råd til et Roskilde-armbånd?! 🙂

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes