Hvis tur er det?

Der kan være masser af situationer i et klasseværelse, hvor det kan være nødvendigt at lave en lodtrækning eller tilfældig udvælgelse af navne. I skal måske sammensætte nye arbejdsgrupper, vælge rækkefølgen til nogle fremlæggelser eller lign. Det kan også være I gerne vil øve jer i at overholde/udfylde en bestemt taletid?
På websitet Teachmeet Victim Selector ligger et sjovt udvælgelsesværktøj, som både er gratis, nyttigt, nemt at bruge og altid lige ved hånden (kræver ingen registrering/tilmelding). Værktøjet egner sig især til klasseværelser med elektroniske tavler, hvor alle kan følge med på skærmen.

Sådan bruges værktøjet:

Klik på knappen “Change names” > skriv en navneliste > Klik på knappen “Go

Navnelisten ruller nu over skærmen, som havde du trukket i håndtaget på en enarmet tyveknægt (husk at slå lyden til, hvis I skal have den fulde oplevelse!)
Der standses ved et tilfældigt navn på listen og du kan nu vælge at starte et stopur af 2 eller 7 minutters varighed:

Klik på “Remove victim from list“, hvis navnehjulet skal rulle igen og samme person ikke skal kunne vælges igen.

Ved klik på knappen “Save and share” fås et link til siden og jeres navneliste, som kan gemmes i favoritter, så I altid kan finde og benytte den igen. Obs! Vær opmærksomme på om navne, som I evt. måtte have slettet fra listen sidst I brugte den, skal tilføjes påny.
Prøv værktøjet her.

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes