Lav tegneseriestriber med onlineværktøjet Make Beliefs Comix

Med onlineværktøjet Make Beliefs Comix kan man nemt og hurtigt lave små tegneseriestriber, som ovenstående eksempel. Det kræver ingen registrering at benytte værktøjet, hvilket kan være en fordel især i de mindre klasser.

Brugerfladen i Make Beliefs Comix

For at komme ind i værktøjet klikker man på knappen “Enter here” på forsiden.
I brugerfladens midte vælges de figurer man ønsker indsat i sin stribe. Når en figur er valgt med et klik vises den i det afrundede hvide felt, og figurens ansigtsudtryk og kropssprog kan nu varieres efter ønske ved tryk på de røde pile. Når man er tilfreds klikkes på figuren og den indsættes i det valgte stribe-felt.
I brugerfladens højre side kan man klikke på forskellige redigeringsværktøjer, som gør det muligt at spejlvende, flytte, slette, ændre størrelse osv. på de enkelte objekter.
I højre side af brugerfladen kan man vælge antallet af felter (2, 3 eller 4 stk.), baggrundsfarver, genstande, tale- og tænkebobler samt et lille forklarende tekstfelt. De tre sidstnævnte kan varieres ligesom figurerne.

Når striben er færdig klikkes på pilen “Next” i brugerfladen højre side, og den færdige stribe vises i fuld størrelse.
Herfra kan man ente vælge at vende tilbage og redigere yderligere (klik på “Go back and edit”), at udskrive sin stribe (klik på “Print”) eller man kan udfylde navn og email-adresser og sende striben til andre pr. email.

Prøv værktøjet her.

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes