Pip-pip!

Træn din opmærksomhed, koordinationsevne og hurtighed med det lille sjove online-spil Birds defender fra spil-sitet Big Fish Games.
Spillet veksler mellem tre forskellige spiltyper, som gradvist stiger i sværhedsgrad.

I alle baner der slutter med tallet 1 gælder det om at hjælpe nogle småfugle med at fange orm. Ormene titter kortvarigt op af hullerne og skal rammes med klik på venstre musetast, hvorved curseren forvandles til en hammer.
Lyserøde orm skal have 1 gok for at forsvinde, de lyseblå skal have 2. I senere baner dukker en mørkere blå orm op med hjelm på. Den skal rammes i det rigtige øjeblik, hvor hjelmen er nede.

I alle baner der slutter med tallet 2 handler det om at fodre småfuglene med orm fra bakkerne. Når en fugl åbner sit næb skal den fodres med en orm i den rigtige farve. Ormene samles op fra bakkerne og slippes lige over fuglens åbne næb. Når fuglen er mæt forsvinder den.

I alle baner der slutter med tallet 3 er du jægeren på broen, som skal forsvare småfuglene ved at skyde de angribende rovfugle vha. sigtekorn og klik på venstre musetast.

Gennemførte baner får en lilla farve i banevælgeren og kan spilles igen efter ønske. Forreste tal angiver sværhedsgraden, bagerste tal angiver spiltypen. Prøv spillet her.
Find andre gode online-spil på sitet her.

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes