Leg med ord, tekst og opsætning online

Jeg har samlet et virtuelt ringbind med præsentation og links til en masse forskellige onlineværktøjer I kan bruge til at lege digitalt med ord, tekst og opsætning, både i dansk- og engelskundervisningen.
Klik på linket eller ringbindet for at åbne det og vælg herefter at se de forskellige væktøjer ved at klikke på fanebladene.

I finder ringbindet her.

3 thoughts on “Leg med ord, tekst og opsætning online

 1. Hey Eva.
  Jeg læser med her, selv om jeg ikke længere er ansat som lærer – nok bare for at holde mig lidt orienteret – og jeg vil bare sige tak for dette virtuelle ringbind. Jeg kan sagtens se muligheder i det som privatperson også, og er meget taknemmelig for den tid du har brugt på at indsamle de forskellige links. Det er bare SÅ lækkert og tilgængeligt!
  Fortsat rigtig skøn 1. søndag i advent.
  Kh. Jane

 2. Elsker selv at åbne sådan en mappe, hvor det hele er samlet og let at finde. Ringbindet vil utvivlsomt blive udbygget efterhånden som jeg støder på nye tekst-værktøjer…, og lur mig om ikke andre ringbind også dukker op!
  Herligt at du kan bruge det til noget.
  🙂 Eva

 3. Fin mappe – var ikke klar over, at man kunne lave sådan en, så det må jeg da hellere i gang med – og tak for linket ind til wordle – lige hvad jeg ledte efter 😀

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes