Wii Paint – Et godt og enkelt online-tegneværktøj

Wii Paint er et online-tegneværktøj, som jeg synes fortjener en anbefaling til de yngre klassetrin og specialundervisningen pga. dets meget enkle og lettilgængelige brugerflade.
Her er de mest basale funktioner, mulighed for at signere og udskrive sit billede, samt et større udvalg af farver end man f.eks. finder i tegneprogrammet Paint. Det er ikke muligt at gemme sine billeder i programmet, men dette kan jo evt. klares med et skærmprint og lidt lærerhjælp, hvis det skulle være aktuelt.
En spændende, lille ekstrabonus ved programmet er at man ved at trykke på knappen “Play” kan genopleve hele tegningens tilblivelse som en lille film. Bruges tegneprogrammet på en elektronisk tavle kan funktionen bruges til at vise og fortælle om sin tegneproces.
Iflg. sidens egne oplysninger skulle værktøjet i øvrigt også kunne betjenes ved hjælp af en Wii-remotekontrol. Dette har jeg dog ikke afprøvet endnu, men har derimod konstateret at værktøjet fungerer glimrende når man bruger musen til at tegne med.
I finder værktøjet her.

One thought on “Wii Paint – Et godt og enkelt online-tegneværktøj

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes