Download gratis software til at lave billed-skemaer med

 

Tilføjelse, september 2017, OBS OBS!! Skemaværktøjet som omtales først i dette indlæg er desværre ikke tilgængeligt længere, men ressourcerne herunder er der stadig.

Til indskolingen og specialundervisningen kan det være et hit med flotte billed-skemaer over dagens eller ugens program. På siden Help kidz learn kan I gratis downloade tre forskellige versioner af et skemaværktøj, der er så nemt at anvende at eleverne selv kan være med til at udforme f.eks. et flot dagsprogram. Se eksemplerne ovenfor.
Brugerfladen er på engelsk, men man kan skrive på dansk i det. Eneste lillebitte minus er at selve ugedagene (monday, tuesday…osv.) ikke kan ændres til dansk, men når man udskriver skemaerne kan det jo hurtigt rettes med en dansk etiket henover.
Skemaværktøjerne kan downloades her.

 

Help Kids Learn har i øvrigt også et væld af rigtig gode læringsspil – dem kan I finde her – samt forskellige interaktive, kreative aktiviteter her. Lige til at bruge på computerne eller de elektroniske tavler.

3 thoughts on “Download gratis software til at lave billed-skemaer med

 1. Hejsa
  Du har et link til et sted hvor man kan downloade et skoleskemaprogram. Linket virker, men skoleskemaet findes ikke mere på det sted. Ved du hvor jeg kan finde et tilsvarende og helst ikke et program, der ikke skal downloades. På for hånd tak. Hilsen Henrik

  1. Hej Henrik
   Tak for dit spørgsmål og vink om at linket ikke længere fører til det omtalte værktøj. Jeg vælger at beholde indlægget med en advarsel øverst. Mest for at du og andre kan se mit svar.
   Jeg kender på stående fod ikke et andet redskab der kan hvad dette kunne, men jeg leder lige videre. I mellemtiden kan jeg varmt anbefale det gratis program Picto Selector, som kan hentes gratis her http://www.kc-hil.dk/viden-og-udvikling-mega/paedagogisk-materiale/picto-selector (også selvom du ikke ønskede at høre om software). Med Picto Selector kan du dog få gratis adgang til piktogrammer, som du så selv kan indsætte i et skema.
   Finder jeg et værktøj der kan havd du efterlyser skal jeg nok lave et indlæg om det på Skolestuen.
   Venlig hilsen
   Eva Strandberg
   Skolestuen

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes