Dansk-træning online

 

Elevdelta dansk

På websiden Elevdeltas Dansk-side kan man finde en rigtig god samling af små, sjove og lærerige onlinespil, som både kan spilles i skolen og hjemme:

 • Alfabetspillet
 • Stavespillet (5 sværhedsgrader)
 • Vokaljagten (5 sværhedsgrader)
 • Vendespillet (5 sværhedsgrader)
 • Quiz med HV-ord
 • Kodespillet
 • Gæt ordtyper
 • Bøjningsformer

Du finder siden her.

(OBS! Elevdelta har lavet en tilsvarende side med onlinespil til matematikundervisning.)

One thought on “Dansk-træning online

 1. Hej

  Jeg ønsker ekstrem meget at lære mine børn dansk. Jeg er født i Tyrkiet men opvokset i Dk. Taler flydende dansk selv, meeen mine børn som er i aldrene 16, 13, 9 og 3.5 år taler desværre ikke dansk selv om de er født i Dk, for sagen er at jeg flyttede til Tyrkiet i 2008. Jeg troede ikke at det ville gå så stærkt med at glemme det danske sprog ØV!! Nu er jeg på sommerferie i Dk og det gør ondt at se at mine børn ikke kan kommunikere på dansk. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at lære dem det danske sprog. Hvor skal jeg starte, hvor kan jeg finde materiale der er såden skruet sammen at jeg ikke skal tænke på den kronologiske gang, men blot følge undervisningmaterielet skridt for skridt. Jer er sikker på at det vil lykkedes med der rigtige materiale eftersom jeg selv taler dansk flydende. Kan jeg venligst be om pris på undervisning materielet?? Gode tips og ideer modtages med glæde. På forhånd tak Emine Demir

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes