Nej, nej… Skolestuen er skam ikke faldet i søvn

Jeg fik en mail fra Allan Ramsby, Virum Skole: “Så stille der er på Skolestuen?… Skriver du andre steder?”

Og, ja…. til begge dele.
Her er måske lidt stille, men bestemt ikke i kulissen.
Skolestuens Facebook-side postes stadig (næsten dagligt) en masse spændende links og nyheder, mens der i baggrunden arbejdes på en opgradering af Skolestuens udseende, som længe har trængt til et ansigtsløft.

Derudover er jeg i gang med at opbygge forskellige (fag-)søstersider, som du kan følge her:

Og så er der det nyeste skud på stammen – en side til billedkunstfaget:
Sidstnævnte er så ny at jeg ikke har nået at præsentere den ordentligt endnu,… men det kommer!

2 thoughts on “Nej, nej… Skolestuen er skam ikke faldet i søvn

  1. Hej Susanne… og mange tak fordi du skrev det til mig. Det er bestemt ikke bevidst. Scribd-siden har været en gratis service, som jeg har benyttet i mange år, og jeg er temmelig forundret over at opdage at dette ikke længere er tilfældet. (Drønirriterende, at Scribd ikke lige informerer sine brugere om så væsentlig en ændring!) Så snart jeg får tid til det, vil jeg sørge for at mine opgaver bliver delt på en anden måde, for de materialer jeg uploader på Dansktid skal ikke koste nogen noget. Tanken var jo netop at gøre dem tilgængelige for alle. 🙂 Så du skal have mange tak fordi du lige gav mig et vink!
    Venlig hilsen
    Eva
    Skolestuen

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes