Lav screenshots af fiktive sms-beskeder

Med onlineværktøjet I fake Text kan man lave screenshots af falske sms-dialoger, som i det ovenstående eksempel, hvor jeg har fået Rødhætte til at sende sin mor en sms.
Værktøjet er gratis at bruge, nemt at anvende og kræver ingen registrering.

Det eneste man skal gøre er at udfylde felterne med et afsendernavn og en dialog, hvor kolon efter hvert navn markerer hvor dialogen skal skifte mellem grå og grøn talebobble.
Under punktet “Choose a carrier” skal man bare markere hvilken teleudbyder man ønsker billedet skal have.
Når alt er udfyldt trykker man på knappen “Create a screenshot” og så åbnes det færdige billede.
Det færdige billede kan deles med andre via forskellige sociale tjenester, som et link eller embeddes på en webside eller blog. Se mulighederne for deling i den venstre side af ovenstående billede.
OBS: Vær opmærksom på at bogstaverne ‘æ’, ‘ø’ og ‘å’ ikke kan vises, hvis man ønsker at dele billedet via en af ovennævnte muligheder. I stedet kan man – som jeg har gjort med Windows klippeværktøj – tage et skærmbillede af det kunstige skærmbillede og gemme det på sin computer. Herefter kan det deles med andre, som man normalt ville dele et billede.
Jeg synes der er mange sjove anvendelsesmuligheder med dette værktøj, som f.eks. at lave kunstige sms-dialoger mellem forskellige personer fra tekster eller film. Værktøjet kan også bruges hvis I skal arbejde med netetikette, mobilmobning eller lign.
I kan prøve værktøjet her.

2 thoughts on “Lav screenshots af fiktive sms-beskeder

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes