Få motioneret hjernecellerne hos Smart-kit

På websitet Smart-kit findes en stor samling af rigtig gode onlinespil med masser af læring i. Spillene findes i mange forskellige kategorier og egner sig både til klassebrug på de elektroniske tavler og ved pc’erne. Mange af spillene er især gode at være to om, fordi der skal tænkes strategisk og konstrueres en del.

Prøv f.eks. spillet Parkingzone
Her gælder det om at få bilerne til at køre hen i de rigtige parkeringszoner, så farverne på zone og bil matcher. Bilerne kører et felt hver gang man klikker på dem, men hvert klik medfører at nogle af de andre biler ændrer kørselsretning, og så har vi hurtigt balladen med at få alle hen på de rigtige pladser…., prøv spillet her.

I spillet Paper train spillet kørselsretningen også en stor rolle. Her skal spilleren nemlig bestyre en hel jernbanetrafik ved at låse og åbne sporskifter med et klik, så man undgår at togene støder ind i hinanden. Her gælder det om at holde hovedet koldt og fingeren klar til at klikke på de helt rigtige tidspunkter – prøv spillet her.

Dem der kan lide match 3-spil kan hygge sig med spillet Colorpeas, hvor man skal styre en kran og få den til at slippe nogle farveklatter ned i banens felter, så farverne danner striber af mindst 3 ens, hvorved farveklatterne opløses og forsvinder. Udfordringen her er at banen hele tiden drejer sig en kvart omgang , så man hurtigt mister overblikket over hvor man bedst kan få placeret klatterne og derved undgå at banens felter fyldes op. Dette spil kan også spilles som et 2-player-game. Prøv spillet her.

I spillet Dupligon gælder det om at ha’ øjnene med sig. Man får vist en geometrisk form, som man bagefter skal tegne efter hukommelsen med mus og museklik. Jo mere vellignende en figur man får tegnet, jo bedre karakterer scorer man (A+ betyder topkarakter, herefter kommer A, A-, B+, B, B- osv.). Prøv spillet her.

Spillet Tealy and Orangey er sjov navigationsøvelse, hvor man skal styre to kugler igennem to næsten ens baner på samme tid – her er selvfølgelig lagt forhindringer ind undervejs på de enkelte banehalvdele, og falder bare en af kuglerne forkert må begge kugler starte forfra. Spillet styres med piletasterne – prøv det her.

En herlig hjernevrider finder også man i spillet Moonster Safe, hvor man ved at løse en række forskellige logiske opgaver kan befri en masse søde monstre, som er blevet taget til fange og spærret inde i nogle kasser. Hver kasse kræver sin helt egen løsning og kigger man godt efter er der ofte lidt hjælp at hente i rummets indretning, dekorationer eller indhold, men mere skal ikke røbes her, prøv jer selv frem her.

Websitet har desuden puslespil, labyrinter, “Find fejl”-spil, ordspil (på engelsk), flugtspil og mange andre spiltyper, som dog alle har det gode til fælles at de er aldeles uvoldelige – Find flere spil her.

Skriv et svar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Felter markedet med * skal udfyldes